Om aktiveringskoden

En aktiveringskode er en unik sekvens med 20 tall og bokstaver. Du kan angi en aktiveringskode på My Kaspersky-nettstedet for å aktivere premiumversjonen av Kaspersky Safe Kids. Premiumversjonens abonnementsperiode begynner når du angir aktiveringskoden på My Kaspersky-nettstedet.

Hvis My Kaspersky-kontoen din allerede har en gyldig aktiveringskode for Kaspersky Safe Kids, vil programmet gjenkjenne aktiveringskoden og bytte til premiumversjonen når du kobler til My Kaspersky med kontoen din.

Du kan skaffe en aktiveringskode på en av følgende måter:

Kontakt kundeservice for å hente aktiveringskoden hvis du har mistet den.